New York Rangers op 2-0 in Eastern Conference Finale


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Ook de tweede wedstrijd werd een prooi voor de New York Rangers tegen de kampioen Tampa Bay Lightning in de Eastern Conference Final. Het werd 3-2.

LEES OOK: Avalanche shutout Oilers en staan 2-0 voor in West finale

New York Rangers – Tampa Bay Lightning 3-2 (stand in series 2-0)

Wordt Rangers goalie Igor Shesterkin de Jordan Binnington van deze series?

Een snelle powerplay goal van Tampa door Nikita Kucherov binnen twee minuten zette niet de toon van de wedstrijd aangezien K’Andre Miller binnen drie minuten voor de gelijkmaker zorgde. Nog voor het einde van de eerste twintig minuten was het Kaapo Kakko die zelfs de voorsprong voor de Rangers zorgde na de eerste periode.

In de tweede periode hielden beide goalies hun goal droog. Veertien schoten voor New York en Tampa vuurde er tien af. Mika Zibanejad scoorde de 3-1 al snel in de derde periode. De Lightning probeerde het wel maar pas laat wist men dan goalie Igor Shesterkin te passeren. De goal van Nick Paul kwam twee minuten voor tijd. Maar spannender werd het niet. Zodat de huidige kampioen het in eigen huis de stand in de series moet gaan herstellen anders gaat het moeilijk worden om de Rangers in de huidige vorm te gaan verslaan om voor een threepeat te gaan.

Previous Avalanche shutout Oilers en staan 2-0 voor in West finale
Next Matchpoint Colorado in Western Conference Final