Colorado naar Western Conference Finale tegen Edmonton


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Wedstrijd zes in de NHL play-offs tussen St. Louis Blues en Colorado Avalanche en  werd een prooi voor de Avalanche. Zes seconden voor tijd stelden ze de winst veilig en kunnen samen met Edmonton gaan uitmaken in een best of seven wie er gaat strijden om de Stanley Cup tegen de winnaar van de Eastern Conference.

LEES OOK: Canada doet ‘Houdini act’ tegen Zweden, USA verslaat Zwitserland

St. Louis Blues – Colorado Avalanche 2-3 (Colorado wint de series 4-2)

Na veertig minuten was de stand 2-1 in het voordeel van de Blues door goals van Justin Faulk en Jordan Kyrou. De tegentreffer kwam op naam van J.T. Compher. Hij scoorde ook de 2-2 in de vijftigste minuut vanuit een powerplay. Terwijl iedereen in het Enterprise Center zich opmaakte voor een overtime was daar Darren Helm die 5.8 seconden voor tijd de game winning goal maakte.

Previous Canada doet 'Houdini act' tegen Zweden, USA verslaat Zwitserland
Next New York en Carolina gaan naar game zeven