Boston, Tampa, St. Louis en Los Angeles trekken stand naar 2-2


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Dag zeven van de NHL play-offs bracht ons vier wedstrijden waarbij alle vier de ploegen die 2-1 achter stonden de stand naar 2-2 hebben getrokken. Boston was het enige team wat begon zijn thuis wedstrijden met een 2-0 achterstand. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Nijmegen Devils krijgt para ijshockey team

Boston Bruins – Carolina Hurricanes 5-2

Brad Marchand pakte vijf punten (2G, 3A) voor Boston die met twee thuis overwinningen de stand weer naar 2-2 hebben getrokken.

Tampa Bay Lightning – Toronto Maple Leafs 7-3

Toronto goalie Jake Campbell werd na 26 minuten gewisseld. Toen stond het al 5-0 voor de huidige kampioen Tampa Bay. Ross Colton scoorde twee keer voor de Lightning. William Nylander deed dat ook voor de Leafs.

St. Louis Blues – Minnesota Wild 5-2

Jordan Kyro was de grote man bij St. Louis door twee keer te scoren. Na 42 minuten scoorde Minnesota via Matthew Bolde de aansluitingstreffer maar dichterbij dan een goal verschil kwamen ze niet. Goalie Jordan Binnington pakte 28 schoten voor de Blues.

Los Angeles Kings – Edmonton Oilers 4-0

L.A. goalie Jonathan Quick die bij de vorige wedstrijd bij 0-4 werd gewisseld was nu weer in topvorm. Hij stopte alle 31 schoten van de Oilers. Twee goals van Carl Grundstrom die de 3-0 en 4-0 maakte voor de Kings.

Previous Nijmegen Devils krijgt para ijshockey team
Next Colorado sweept Nashville, Pittsburgh op matchpoint