Dallas, Florida en New York trekken stand gelijk. Colorado op 2-0


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Dag vier van de NHL play-offs bracht ons vier wedstrijden waarbij de Rangers, Panthers en Stars zich herstelden van de openingswedstrijd nederlagen. Colorado had overtime nodig tegen Nashville en staan nu op 2-0 in de series. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Bounce back Edmonton, Tampa en Minnesota. Carolina op 2-0

New York Rangers – Pittsburgh Penguins 5-2 (stand in series 1-1)

Artemi Panarin en Frank Vatrano pakte beide vier punten met een goal en drie assists voor New York. Derde goalie van de Penguins Louis Domingue maakte 35 saves.

Florida Panthers – Washington Capitals 5-1 (stand in series 1-1)

Het leek even spannend te worden toen Nicklas Backstrom de aansluitingstreffer scoorde voor Washington. Maar 27 seconden later lag de 3-1 door Mason Marchment al in het net achter Caps Vitek Vanecek die in de derde periode ook vervangen werd.

Colorado Avalanche – Nashville Predators 2-1 OT (stand in series 2-0)

Na vijftien minuten hockey in de eerste periode was de eindstand na 60 minuten al bereikt Nathan MacKinnon en Yakov Trenin scoorden. Rookie goalie Connor Ingram stopte 49 schoten voor Nashville maar op schot nummer 50 was hij kansloos. Cale Makar scoorde de game winning goal waarmee Colorado een 2-0 tussenstand pakt.

Calgary Flames – Dallas Stars 0-2 (stand in series 1-1)

Werd de eerste wedstrijd nog een shutout voor Calgary. Nu was het Dallas goalie Jake Oettinger die een shutout pakte door alle 29 schoten van de Flames te stoppen. Joe Pavelski en Michael Raffl scoorde de Stars goals.

Previous Bounce back Edmonton, Tampa en Minnesota. Carolina op 2-0
Next Edmonton, Toronto, Minnesota pakken voorsprong