Toronto verslaat Tampa, Kings verliezen van Flames


Face-Off IJshockey NHL

Dag 168 van de NHL bracht ons vier wedstrijden waaronder de topper in de Atlantic Division tussen Toronto en Tampa, L.A. wat dure punten verspeelt tegen de Flames in strijd om de tweede plek in de Pacific en daaraan gekoppeld aan het thuisvoordeel bij de eerste ronde play-offs. En Boston wat nu de derde plek in handen heeft in de Atlantic. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Sprong wint met Seattle, Leon Draisaitl 50 goals 100 punten

Tampa Bay Lightning – Toronto Maple Leafs 2-6

Een hattrick van Auston Matthews die daarmee goal nummer 54 scoorde. Mitchell Marner scoorde drie punten (1G, 2A). Tampa zakt naar plek vier en Toronto stijgt naar plek twee.

Columbus Blue Jackets – Boston Bruins 2-3 OT

Door deze overwinning in overtime neemt Boston de derde plek in van de Atlantic. Jake DeBrusk scoorde in overtime zijn tweede goal van de avond. Boston won zeven van de laatste acht wedstrijden.

St. Louis Blues – Arizona Coyotes 5-1

In de tweede periode scoorde St. Louis vier keer. Meer dan voldoende om de Coyotes te verslaan. Vladimir Tarasenko scoorde twee goals.

Los Angeles Kings – Calgary Flames 2-3

Twee goals van Adrian Kempe voor de Kings waren niet voldoende voor de winst. Johnny Gaudreau scoorde twee goals en gaf een assist. En was dus bij alle drie de goals van de Flames betrokken.

Previous Sprong wint met Seattle, Leon Draisaitl 50 goals 100 punten
Next Tilburg Trappers gesweept in kwartfinale door Memmingen