Sprong scoort derde goal in drie wedstrijden voor Seattle

NHL FAce

Dag 161 van de NHL bracht ons vijf wedstrijden waaronder Daniel Sprong die in zijn derde wedstrijd zijn derde goal scoorde voor Seattle. Edmonton wat na de oorwassing tegen Calgary zich herstelt met een ruime overwinning op Arizona en Washington wat in eigen huis klop krijgt van Carolina. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

Washington Capitals – Carolina Hurricanes 1-6

Martin Necas scoorde twee goals en gaf een assist voor de Hurricanes en goalie Frederik Andersen stopte 25 schoten.

Chicago Blackhawks – Buffalo Sabres 5-6

Na 21 minuten was het 4-0 voor Chicago. Na 50 minuten was het 5-4 voor Chicago en na 60 minuten stond er 5-6 op het scorebord. Drie punten voor Sabres Victor Olofsson (2G, 1A).

St. Louis Blues – Vancouver Canucks 4-1

Vancouver liep wat schade op in jacht op de Wild Card plek in de Pacific Divisie. Vladimir Tarasenko scoorde twee goals en had een assist voor de Blues.

Edmonton Oilers – Arizona Coyotes 6-1

De Oilers herstelde zich van de grote nederlaag tegen de Flames. Twee goals van Ryan McLeod en nummer 48 voor Leon Draisaitl hielpen mee aan de ruime overwinning tegen de Coyotes.

Los Angeles Kings – Seattle Kraken 1-6

Goalie Chris Driedger maakte 36 saves voor de Kraken. Daniel Sprong kwam tot vijftien minuten ijstijd en vijf schoten.