Colorado heeft het lastig met Edmonton en wint in overtime


NHL FAce

Dag 154 van de NHL bracht ons vier wedstrijden waaronder koploper Colorado die het lastig had met Edmonton en pas in overtime het verschil konden maken. Minnesota dat Vegas versloeg en Boston had ook overtime nodig tegen Montreal. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Washington met Daniel Sprong onderuit tegen Dallas

Boston Bruins – Montreal Canadiens 3-2 OT

Drie minuten voor tijd zorgde Bruins Connor Clifton voor de gelijkmaker. In overtime was het Brad Marchand die de winnende achter Canadiens goalie Jake Allen schoot.

Minnesota Wild – Vegas Golden Knights 3-0

Terwijl Minnesota zich versterkte met goalie Marc-Andre Fleury stopte Cam Talbot alle 28 schoten van de Golden Knights. Vegas staat nu op de vierde plaats van de Pacific met drie punten achterstand op nummer drie de Oilers en twee wedstrijden minder gespeeld.

Colorado Avalanche – Edmonton Oilers 3-2 OT

Twee powerplay goals van Avalanche Mikko Rantanen die bij beide goals de hulp van een Oiler nodig had om de puck van richting te doen veranderen. De Oilers kwamen twee keer terug via goals van Kailer Yamamoto en Evander Kane. In overtime was het Nathan McKinnon die het exra punt voor Colorado veilig stelde.

Anaheim Ducks – Nashville Predators 3-6

De zevende nederlaag op een rij voor de Anaheim Ducks. Nashville’s Filip Forsberg (2G, 3A) scoorde vijf punten. Matt Duchene scoorde ook twee goals voor de Predators.

Previous Washington met Daniel Sprong onderuit tegen Dallas
Next Tilburg naar tweede ronde playoffs na ruime overwinning op Hochstadt