Washington met Daniel Sprong onderuit tegen Dallas


Face-Off IJshockey NHL

Dag 153 van de NHL bracht ons zes wedstrijden waaronder Daniel Sprong die voor de vierde keer op rij meedeed met de Capitals. Een shutout voor de Rangers op bezoek bij de Hurricanes en Buffalo wat vier wedstrijden in Canada speelde en alleen verloor van de Oilers. Ze versloegen Vancouver, Calgary en Toronto. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: HYC dwingt derde wedstrijd af. Leuven, Mechelen finale Coupe

Philadelphia Flyers – New York Islanders 2-1

Zonder Claude Giroux die getrade is naar Florida wist Philadelphia de Islanders te verslaan. Twee goals van Kevin Hayes waren voldoende.

Washington Capitals – Dallas Stars 2-3

Daniel Sprong kreeg veertien minuten ijstijd. Hij kwam tot drie schoten en een hit. Twee goals voor Roope Hintz van Dallas.

Carolina Hurricanes – New York Rangers 0-2

Met de overwinning voor de Rangers werd het veertien game home point streak beëindigd voor Carolina. Rangers goalie Alexandar Georgiev stopte alle 44 schoten. Chris Kreider scoorde goal nummer 41.

Chicago Blackhawks – Winnipeg Jets 4-6

Twee goals voor Jets Jansen Harkins en drie assists van Kyle Connor. Wil Winnipeg nog naar de play-offs zullen ze weinig punten meer moeten verliezen.

Vancouver Canucks – Buffalo Sabres 2-3 OT

Drie nederlagen op een rij voor de Canucks. Rasmus Dahlin scoorde na 48 seconden in de overtime voor de Sabres.

San Jose Sharks – Arizona Coyotes 4-2

Drie unanswered goals in de laatste vijf minuten deden het voor de Sharks. Noah Gregor (1G, 1A) was de enige bij San Jose met twee punten.

Previous HYC dwingt derde wedstrijd af. Leuven, Mechelen finale Coupe
Next Colorado heeft het lastig met Edmonton en wint in overtime