Zdeno Chara speelt wedstrijd 1651, Florida delft onderspit


Face-Off IJshockey NHL

Dag 127 van de NHL bracht ons vijf wedstrijden waaronder Florida dat verloor thuis van Nashville. Zdeno Chara speelde wedstrijd 1651 en Toronto verliest van Columbus. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Colorado loopt averij op in Boston, Calgary dendert door

Florida Panthers – Nashville Predators 4-6

Na 48 minuten stonden de Panthers met 4-3 voor. Daarna kwamen er drie unanswered goals waarvan twee door Predator Tanner Jeanot.

Columbus Blue Jackets – Toronto Maple Leafs 4-3 OT

Patrik Laine scoorde de game winner voor Columbus binnen twintig seconden na de start van de overtime. Hij pakte daarmee ook zijn tiende wedstrijd point streak.

Ottawa Senators – Minnesota Wild 4-3

Thomas Chabot scoorde de 1-0 en de 4-3 game winner nadat hij vier wedstrijden moest missen voor de Senators met een blessure.

Philadelphia Flyers – St. Louis Blues 1-4

De eerste overwinning sinds 9 januari voor Blues goalie Jordan Binnington. De Flyers verloren hun zesde wedstrijd op een rij.

Anaheim Ducks – San Jose Sharks 4-3 SO

De Sharks beleefden hun zevende nederlaag op een rij met het shootout verlies tegen de Ducks. Twee goals voor Anaheim voor Rickard Rakell en die schoot ook de winnende shootout binnen.

Seattle Kraken – New York Islanders 2-5

Islanders Zdeno Chara speelde wedstrijd 1651. Hij evenaart daarmee het record van verdediger Chris Chelios. Zach Parise scoorde twee goals voor de Islanders en bezorgde mede daardoor Seattle de vijfde nederlaag op een rij.

Previous Colorado loopt averij op in Boston, Calgary dendert door
Next Hattrick van Sloun helpt Geleen niet tegen Herentals