Washington met Sprong lijden vijfde thuisnederlaag op een rij


Face-Off IJshockey NHL

Dag 118 van de NHL bracht ons op Super Bowl Sunday vier vroege wedstrijden. Daniel Sprong kreeg met Washington in eigen huis een nederlaag te verwerken. Montreal blijft maar verliezen ook onder de nieuwe coach Martin St. Louis en Colorado blijft fier aan de leiding gaan in de NHL. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Herentals legt Geleen over de knie en scoort er op los

Washington Capitals – Ottawa Senators 1-4

De vijfde thuisnederlaag op een rij voor de Capitals. Daniel Sprong registreerde één schot op het doel van Ottawa in elf minuten speeltijd. De Senators pakte brutaal de voorsprong in de eerste periode en gaven die niet meer af.

Montreal Canadiens – Buffalo Sabres 3-5

Vier goals scoorde Jeff Skinner voor de Sabres. En zorgde mede daardoor dat het alweer de tiende nederlaag op een rij werd voor de Canadiens en de derde op een rij voor de nieuwe coach van Montréal Martin St. Louis.

New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins 2-4

Twee goals in de derde periode deden het voor de Penguins. Brian Boyle oud Devil deed zijn voormalige club pijn met de game winning goal.

Dallas Stars – Colorado Avalanche 0-4

Colorado goalie Darcey Kuemper pakte een shutout door alle 23 schoten te stoppen van de Stars en daarmee de point streak te verlengen naar negentien wedstrijden.

Previous Herentals legt Geleen over de knie en scoort er op los
Next Oilers winnen met shutout, Wild via rookie hattrick naar winst