Seattle verslaat Florida, Vancouver verliest van St. Louis

Dag 101 van de NHL bracht ons vijf wedstrijden waaronder Seattle wat Florida versloeg. Pittsburgh zit in een goede flow en Vancouver verliest na een goede start onder Bruce Goudreau steeds meer. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

New Jersey Devils – Los Angeles Kings 2-3

Twee goals van Jesper Bratt waren niet voldoende voor de Devils. De game winner viel in de derde periode en werd gescoord door Carl Grundstrom.

Pittsburgh Penguins – Winnipeg Jets 3-2 SO

De vijfde overwinning op een rij voor de Penguins. Na een 0-2 achterstand scoorden Kasperi Kapanen en Jeff Carter negen seconden na elkaar een goal. De enige shootout die gescoord werd was van Sidney Crosby.

Columbus Blue Jackets – Ottawa Senators 1-2

Mede verantwoordelijk was goalie Anton Forsberg van de Senators hij stopte 35 schoten van Columbur. De game winner was van de Duitser Tim Stützle.

Vancouver Canucks – St. Louis Blues 1-3

Weer was het een goalie die het verschil maakte. Ville Husso stopte 38 schoten van de Canucks. Het was de zesde overwinning in zeven wedstrijden.

Seattle Kraken – Florida Panthers 5-3

De Kraken wisten de Panthers te verslaan. In de eerste minuut van de derde periode werd gescoord door Mason Appleton en in de laatste minuut werd er een empty netter gescoord.