Florida en Minnesota schieten met scherp


Face-Off IJshockey NHL

Dag 92 van de NHL bracht ons vier drie wedstrijden waaronder koploper Florida wat er zeven wist te scoren tegen Dallas. Minnesota deed dat ook maar dan tegen Anaheim. En Colorado had shootouts nodig om Arizona te verslaan. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Den Haag en Zoetermeer verslaan Herentals en Mechelen

Florida Panthers – Dallas Stars 7-1

De tweede lijn van de Panthers was goed voor elf punten. Sam Bennett scoorde een hattrick en gaf een assist. Jonathan Huberdeau (1G, 3A) en Anthony Duclair (1G, 2A) zorgde ervoor dat de Panthers stevig aan de leiding staan in de Eastern Conference. Voor Dallas was het de vijfde nederlaag in de laatste tien wedstrijden.

Minnesota Wild – Anaheim Ducks 7-3

Vier seconden zat er tussen de 4-1 en 5-1 van Minnesota. Twee goals voor Matts Zuccarello. Na een goede start van het seizoen is het inmiddels de zevende nederlaag van de Ducks in de laatste tien wedstrijden.

Colorado Avalanche – Arizona Coyotes 4-3 SO

Arizona goalie Ivan Prosvetov maakte 44 reddingen in de wedstrijd tegen Colorado. Nazem Kadri was de gelukkige die de game winning shootout binnenschoot voor de Avalanche en daarmee hun home game winning streak bracht naar twaalf wedstrijden.

Edmonton Oilers – Vegas Golden Knights

Previous Den Haag en Zoetermeer verslaan Herentals en Mechelen
Next Heerenveen naar bekerfinale, Liège shutout Zoetermeer