Pittsburgh verslaat St. Louis met negende overwinning op rij


NHL FAce

Dag 83 van de NHL bracht ons drie twee wedstrijden waaronder Pittsburgh tegen St. Louis waarbij werd gewonnen met 5-3. Toronto kon het verschil pas maken in de derde periode tegen Edmonton zonder sterspeler Connor McDavid die in het Covid protocol zit. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Nashville pakt leiding Central na winst bij Vegas

Toronto Maple Leafs – Edmonton Oilers 4-2

Via een powerplay goal in minuut 51 kon Toronto pas een verschil maken tegen de gekortwiekte Oilers die vier basisspelers mistte waaronder captain Connor McDavid. Ilya Mikheyev wist Mike Smith te passeren. Leon Draisaitl scoorde inmiddels goal nummer 26.

Pittsburgh Penguins – St. Louis Blues 5-3

Drie unanswered goals in de derde periode waarvan twee binnen twaalf seconden waren ruim voldoende voor de Penguins. Bryan Rust scoorde twee goals en bezorgde mede daarmee alweer de negende overwinning op een rij.

Vancouver Canucks – New York Islanders

Previous Nashville pakt leiding Central na winst bij Vegas
Next Nashville in winning flow, eerste lijn Colorado 12 punten