Nashville pakt leiding Central na winst bij Vegas


Face-Off IJshockey NHL

Dag 82 van de NHL bracht ons tien acht wedstrijden waaronder Florida wat weinig heel liet van Calgary. Tampa wat zich herstelde door met 7-2 te winnen van Columbus. En Vegas wat thuis verloor van Nashville die zich daarmee op de eerste plaats van de Central Division nestelde. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Saale Bulls Halle maatje te groot voor Tilburg Trappers

Boston Bruins – New Jersey Devils 5-3

Met zijn eerste NHL-goal zorgde Bruins Oskar Steen mede ervoor dat de Devils na drie overwinningen weer een nederlaag te verwerken kregen.

Montreal Canadiens – Washington Capitals

Detroit Red Wings – San Jose Sharks 6-2

Twee shorthanded goals binnen 37 seconden waren meer dan voldoende om voor de Red Wings om de Sharks te verslaan. Pius Suter en Tyler Bertuzzi scoorde ieder twee goals voor Detroit.

Florida Panthers – Calgary Flames 6-2

De Panthers pakte hun vierde overwinning op een rij. Sergei Bobrovsky pakte 47 schoten van de Flames. Twee goals voor Patric Hornqvist en Flames Johnny Gaudreau pakte al weer voor de elfde wedstrijd op een rij een punt.

Columbus Blue Jackets – Tampa Bay Lightning 2-7

Voor het eerst in vier wedstrijden wisten de Lightning weer te winnen. Ondrej Palat scoorde twee goals en gaf een assist.

Chicago Blackhawks – Colorado Avalanche 3-4 OT

Alweer de vijfde nederlaag op een rij voor Chicago. Cale Makar scoorde de game winning goal in overtime voor Colorado.

Arizona Coyotes – Winnipeg Jets 1-3

Ondanks 46 reddingen van goalie Karel Vejmelka kon hij de achtste nederlaag in tien wedstrijden niet voorkomen voor de Coyotes.

Vegas Golden Knights – Nashville Predators 2-3

In zijn eerste NHL-wedstrijd kon Vegas goalie Logan Thompson geen winst pakken. Filip Forsberg scoorde twee keer voor de Predators.

Anaheim Ducks – Philadelphia Flyers 4-1

Zijn eerste NHL-hattrick scoorde Troy Terry voor de Ducks. En hij zorgde daardoor dat de vier game losing streak beëindigd werd.

Seattle Kraken – New York Islanders

Previous Saale Bulls Halle maatje te groot voor Tilburg Trappers
Next Pittsburgh verslaat St. Louis met negende overwinning op rij