New York Rangers verslaan Edmonton Oilers


NHL FAce

Dag 81 van de NHL bracht ons drie een wedstrijd. De Edmonton Oilers verloren inmiddels voor de tiende keer in twaalf wedstrijden. Dit keer van de New York Rangers. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Sprong terug, Capitals verliezen in overtime van Devils

Toronto Maple Leafs – Carolina Hurricanes

Ottawa Senators – Minnesota Wild

New York Rangers – Edmonton Oilers 4-1

Na 21 wedstrijden stonden de Oilers gedeeld derde met een score van zestien keer winst en vijf nederlagen. Een dikke maand verder is de score achtien keer winst, dertien keer verlies en twee overtime verliezen. Het kan verkeren. Maar resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Weer een aantal blunders van goalie Miko Koskinen zorgde inmiddels alweer voor de twintigste keer dat Edmonton op achterstand kwam. De Rangers staan qua punten zelfs bovenaan maar op coëfficientcy staan ze op een vijfde plaats. Ryan Strome (ex-Oiler) scoorde een goal en had twee assists.


Previous Sprong terug, Capitals verliezen in overtime van Devils
Next Saale Bulls Halle maatje te groot voor Tilburg Trappers