Dallas wint tiende thuiswedstrijd op rij, pauze in de NHL


NHL FAce

Dag 69 van de NHL bracht ons vijf een wedstrijd Dallas tegen Minnesota waarbij Dallas hun tiende thuiswedstrijd op een rij wist te winnen. De NHL gaat wel een pauze inlassen gezien alle covid-19 besmettingen bij bijna alle teams.

Voor aankomende nacht staan er nog twee wedstrijden op de rol en dan gaan ze een break in die duurt tot 27 december 2021.

LEES OOK: Sprong op eerste lijn met Ovi verliezen van de KIngs

Dallas Stars – Minnesota Wild 7-4

Dallas pakte al snel een 2-0 voorsprong door goals van Joe Pavelski en Esa Lindell die zijn eerste van het seizoen scoorde. Ryan Hartman en Kevin Fiala scoorde beide voor de Wild zodat de stand na vijftien minten 2-2 was. twee minuten later dacht Tyler Seguin ik wil weer een voorsprong hebben dus hij scoorde de 3-2 voordat de mannen aan de thee gingen. Beide teams scoorde in de tweede periode ieder een keer. Roope Hintz deed dat voor Dallas en Kirill Kaprizov voor Minnesota. In de laatste periode werd er nog vier keer gescoord. Jacob Petersen en Miro Heiskanen brachten de stand naar 6-3. Kevin Fiala met zijn tweede van de avond naar 6-4 en het slotakkoord was voor Jamie Benn die een empty netter binnen schoot.

Buffalo Sabres – Columbus Blue Jackets

Detroit Red Wings – Colorado Avalanche

New York Islanders – Montreal Canadiens

Edmonton Oilers – Anaheim Ducks

Previous Sprong op eerste lijn met Ovechkin verliezen van Los Angeles
Next Tampa Bay Lightning verslaat Vegas Golden Knights in Sin City