Covid-19 zorgt voor afgelastingen, Stars verslaan Blackhawks


NHL FAce

Dag 67 van de NHL bracht ons tien vijf wedstrijden, omdat er vijf werden geannuleerd in verband met Covid-19 uitbraken bij diverse teams. Red Wing Dylan Larkin scoorde zijn eerste NHL-hattrick. Gruwelijk hit bij Stars – Blackhawks. En het ‘Dynamic Duo’ van de Oilers staan weer op een in de diverse scorings lijsten. In de punten lijst beide op een met 49 punten. Bij de goals Leon Draisaitl met 23 goals en bij de assists is het Connor McDavid met 32 assists. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Liège verslaat Heerenveen met minieme cijfers

Detroit Red Wings – New Jersey Devils 5-2

Dylan Larkin scoorde zijn eerste NHL-hattrick voor Detroit. Daarnaast scoorde Tyler Bertuzzi twee goals zodat zij tezamen de Devils alweer de negende nederlaag toebrachten in tien wedstrijden.

Philadelphia Flyers – Ottawa Senators 4-3 OT

In overtime was het Travis Sanheim die het extra punt pakte voor de Flyers. Philadelphia pakte daarmee al vijf wedstrijden op een rij punten.

Carolina Hurricanes – Los Angeles Kings 5-1

Twee snelle goals in de eerste twee minuten via Jesperi Kotkaniemi en Jesper Fast zorgde al snel voor een marge van Carolina. In zijn tweede wedstrijd scoorde Jack Drury ook zijn tweede NHL-goal. Hij scoorde de 5-1.

Dallas Stars – Chicago Blackhawks 4-3 OT

Deze wedstrijd was niet om het resultaat meer na deze hit van Blackhawk Brett Conolly op Tanner Kero van de Stars. Hij moest met een brancard van het ijs af.

In overtime was het John Klingberg die met zijn eerste goal van het seizoen een vijf game losing streak ten einde bracht voor Dallas.

Seattle Kraken – Edmonton Oilers 3-5

De Oilers kwamen alweer snel met 2-0 achter maar daarna was het eenrichtingsverkeer naar het doel van Seattle. De schotverhouding in de eerste periode was twintig om zeven. Na zestig minuten was die 41 om 17. Twee goals voor Warren Foegele van de Oilers. En drie punten voor Leon Draisaitl met drie assists.

Previous Liège verslaat Heerenveen met kleine overwinning
Next Battle of the Bruijsten brothers, vier goals de Hondt