Colorado haalt uit tegen de Rangers, comeback Vegas


Face-Off IJshockey NHL

Dag 57 van de NHL bracht ons vier wedstrijden waaronder de Flyers die met de nieuwe coach Mike Yeo nog steeds in een neerwaartse spiraal zitten, Colorado wat uithaalde in New York. En een comeback van Vegas die vijf minuten duurde. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Lacrosse assist Trevor Zegras

New Jersey Devils – Philadelphia Flyers 3-0

Devils goalie Mackenzie Blackwood stopte alle 25 schoten van de Flyers. En mede daardoor verloor Philadelphia al voor de tiende keer op een rij. Michael McLeod scoorde zijn eerste van het seizoen voor New Jersey.

New York Rangers – Colorado Avalanche 3-7

De eerste nederlaag in acht wedstrijden voor de Rangers. Vijf goals van de Avalanche in de tweede periode dat konden de Rangers niet meer omkeren. Logan O’Connor scoorde twee goals voor Colorado.

Vancouver Canucks – Boston Bruins 2-1 SO

Twee powerplay goals zorgden voor een 1-1 stand na zestig minuten. Bo Horvat en J.T. Miller scoorden een shootout voor de Canucks en bezorgde daarmee die nieuwe coach Bruce Boudreau zijn tweede overwinning op een rij.

Vegas Golden Knights – Dallas Stars 5-4

Drie unanswered goals binnen vijf minuten voor de Golden Knights betekende de eerste nederlaag in acht wedstrijden voor Dallas. Voor Vegas haalde Mark Stone drie punten (2G, 1A) en Joe Pavelski scoorde twee goals voor Dallas.

Previous Lacrosse assist Zegras, eindelijk weer overwinning Islanders
Next Fleury pakt overwinning 500, eerste Australische hattrick in NHL