Canucks weten te winnen, Avalanche heeft Kraken gekraakt


Face-Off IJshockey NHL

Dag 39 van de NHL bracht ons twee wedstrijden tussen de Canucks en de Jets en de Avalanche op bezoek bij de Kraken. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Gehavend Den Haag verslaat Mechelen

Vancouver Canucks – Winnipeg Jets 3-2

De Jets moesten back to back weer aan de bak na de zware wedstrijd tegen de Oilers. Dit keer tegen Vancouver. Het werd de eerste overwinning in zes wedstrijden voor de Canucks. De in Vancouver geboren en getogen Kyle Burroughs scoorde zijn eerste NHL-goal in zijn geboortestad voor de Canucks.

De aansluitingstreffer van Pierre-Luc Dubois in minuut 58 kwam te laat voor de Jets. De Jets hebben nu twee wedstrijden op een rij verloren.

Seattle Kraken – Colorado Avalanche 3-7

Seattle heeft nog geen geluk met beide goalies. Na 25 minuten bij een stand van 0-4 kon Chris Driedger al naar de kant. Zijn opvolger Philipp Grubauer kreeg er daarna ook nog drie achter zijn oren. Twee goals voor Cale Makar en Andre Burakovsky waren ruim voldoende om het verschil te maken voor de Avalanche. Die hebben nu vier wedstrijden op een rij gewonnen.

Previous Gehavend Den Haag sleept zege over de streep
Next Luik wint topper van Den Haag, HYC verslaat Flyers