Capitals verslaan Kings met Daniel Sprong op derde lijn


Face-Off IJshockey NHL

Dag 37 van de NHL bracht ons drie wedstrijden waaronder Daniel Sprong op de derde lijn die met de Capitals de Kings versloegen. Chicago wat voor het eerst sinds tijden weer twee broers in de opstelling had met Seth and Caleb Jones. De beroemdste broers in Chicago waren natuurlijk Bobby en Dennis Hull goed voor 551 wedstrijden tezamen.  En Vancouver dat alweer voor de tiende keer verloor. Dit keer van Colorado. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Anaheim Captain Ryan Getzlaf 1000 punten

Vancouver Canucks – Colorado Avalanche 2-4

Drie powerplay goals van de Avalanche waren de Canucks te machtig.

Los Angeles Kings – Washington Capitals 0-2

Een shutout voor Caps goalie Ilya Samsonov die 34 saves maakte. Garnet Hathaway maakte in de derde periode het verschil voor Washington met twee goals in de laatste drie minuten. En mede daardoor eindigde de point streak van de Kings op acht. Daniel Sprong had op de derde lijn vijftien minuten ijstijd en vijf schoten richting Jonathan Quick die ze alle vijf wist te stoppen.

Seattle Kraken – Chicago Blackhawks 2-4

Voor de Kraken is het alweer de elfde nederlaag waarvan de laatste vijf op een rij waren. Ondanks dat Chicago maar negentien schoten op het doel had wisten ze er toch drie achter Philipp Grubauer te droppen. Seattle liet er 33 los op Marc-Andre Fleury maar die stopte er 31 en hielp zo zijn Blackhawks aan de vierde overwinning op een rij.

Previous Sprong verliest met Caps in overtime, Duck Getzlaf 1000 punten
Next Top drie NHL Carolina, Florida en Edmonton blijven winnen