Jack Eichel is verlost van Buffalo met trade naar Vegas


De lang geblesseerde Jack Eichel heeft eindelijk zijn zin. De officiele NHL reden is omdat hij een zware operatie moet ondergaan aan zijn nekhernia en de club de procedure die Eichel’s keuze is liever niet wil laten gebeuren. De geruchten gaan echter dat Eichel geen toekomst meer zag bij Buffalo. En graag bij een team wilde spelen die wel regelmatig meedoet aan de play-offs.

LEES OOK: Draisaitl leidt puntenklassement

Jack Eichel zal binnenkort worden geopereerd en hoopt ongeveer eind maart begin april weer op het ijs te staan. Mocht de operatie tegenzitten zal hij dit seizoen niet meer in actie komen. De bij de trade betrokken Vegas speler Alex Tuch is zelf ook uitgeschakeld door een operatie aan de schouder en zal in januari voor de Sabres kunnen aantreden. Desalniettemin staan de Sabres op dit moment  veertiende in de league en de Knights staan op plaats vierentwintig.

Qua capspace maakt Buffalo ongeveer 4.5 miljoen vrij. Jack Eichel neemt 10 miljoen mee naar Vegas en Alex Tuch staat voor 4.7 miljoen op de lijst bij Vegas. Peyton Krebs vertegenwoordigt maar 863.333,00.

tekst gaat verder na tweet

Jack Eichel werd door de Sabres gekozen bij de draft in 2015. Als nummer twee aangezien de nummer een Connor McDavid gekozen werd door Edmonton Oilers.

Hierbij de hoogtepunten van Jack Eichel bij de Sabres.

Previous Carolina nog ongeslagen, Draisaitl leidt puntenklassement
Next Sprong scoort maar verliest in overtime, eerste hattrick Seattle