New Jersey en Vancouver doen het in extra time


Face-Off IJshockey NHL

Dag vier van de NHL leverde twee keer extra time op voor de New Jersey en Vancouver en Minnesota deed het juist acht seconden voor tijd. De headlines met de extra lange samenvattingen vind je hier.

LEES OOK: Tilburg pakt de winst in overtime

New Jersey Devils – Chicago Blackhawks 4-3 OT

Twee goals voor Chicago met hun goalie van het ijs in de laatste minuten van de wedstrijd leverde de Blackhawks een punt op. Want in overtime was het Jack Hughes met zijn tweede van de avond die ervoor zorgde dat de Devils het extra punt in de knip hielden.

Philadelphia Flyers – Vancouver Canucks 4-5 SO

Nadat de Canucks hun eerste wedstrijd verloren door shootouts van Edmonton bracht het ze nu wel de winst. Na een 4-2 voorsprong verspeelde Vancouver in de laatste twee minuten de overwinning door Flyers goals van Travis Konecy en Claude Giroux. Maar in de shootouts waren ze nu wel de beste. Met een mooie wrister zorgde J.T. Miller voor de winst.

Anaheim Ducks – Minnesota Wild 1-2

Het leek uit te draaien op overtime maar acht seconden voor het einde van de zestig minuten zorgde Wild’s Marcus Foligno voor de winst. Hij kreeg een rebound van Ducks goalie Anthony Stolarz die daarvoor 41 reddingen maakte.

Previous Trappers sleept de winst binnen in overtime
Next Den Haag heeft geen kind aan Geleen, Heerenveen shutout Zoetermeer