Vegas boekt comeback zege in overtime tegen Montreal


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Montreal pakte de winst in het derde duel tegen Vegas, waardoor het met een 2-1 voorsprong aan het vierde duel begon. De blunder van Fleury had gevolgen in een vierde duel met twee gezichten.

Lees ook: Ryan Pulock maakt sensationale save in laatste seconden voor New York

Montreal Canadiens – Vegas Golden Knights 1-2 OT

Robin Lehner kreeg de start in het net bij Vegas na de fout van Fleury in het derde duel. Montreal opende zeer sterk en Lehner werd volop getest in het eerste deel. De Golden Knights zetten er niet veel tegenover. Met 0-0 ging men naar periode twee.

Daarin scoorde Montreal pas in de 39e minuut de eerste treffer. Paul Byron rondde op knappe wijze op de breakaway af. Mentale tik voor Vegas: 1-0 Montreal. Ook Carey Price keepte weer een puike partij. Hij moest in minuut 51 het hoofd buigen toen Brayden McNabb de puck tussen de arm en het lichaam piepte. Overtime dus, net als in duel drie. Die was vroeg klaar. Nicolas Roy ging in twee keer uit een rebound voorbij Price.

Vegas en Montreal zoeken, net als de andere serie, met 2-2 na vier wedstrijden de T-Mobile Arena weer op.

Previous Ryan Pulock held van New York Islanders in vierde duel met Tampa Bay
Next Tampa Bay sloopt New York Islanders en pakken matchpoint