Ryan Pulock held van New York Islanders in vierde duel met Tampa Bay


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Duel vier in de serie tussen New York en Tampa Bay. Het werd een duel met twee gezichten. En één superheld. Ryan Pulock maakte zich onsterfelijk voor de Islanders. Hij sleepte de winst over de streep in de slotseconden.

Lees ook: Dave Livingston nieuwe coach Tilburg Trappers

New York Islanders – Tampa Bay Lightning 3-2

Met een 2-1 voorsprong voor Tampa Bay begon duel vier. De regerend kampioen deelde de lakens uit in de eerste twintig minuten, maar scoorde niet dankzij Islanders-goalie Varlamov. In het middenstuk waren de rollen omgedraaid. Na een sterk begin van de mannen uit Florida, was New York ontketend. Het verschil met de eerste 20 minuten? Drie goals van de Islanders. Josh Bailey, Matt Barzal en Matt Martin zetten New York op 3-0.

Periode drie werd fantastisch. New York kon het favoriete spel spelen. Tampa Bay ging ‘all in’ om de schade te repareren. Na zeven minuten had het de achterstand terug naar 3-2. Brayden Point, de man in bloedvorm en Tyler Johnson waren de scherpschutters. Het leverde dertien nagelbijtende minuten op. Met een fantastisch slotakkoord waarin Ryan Pulock de held van de avond werd van New York. Zijn save in de dying seconds op de inzet van Ryan McDonagh moet je zelf maar even kijken.

Tekst gaat door onder de video

Dankzij het magistrale slotakkoord van Pulock wonnen de Islanders met 3-2 na een heerlijk play-off duel. Met een 2-2 stand gaat het verder in de Amelie Arena van Tampa Bay.

Previous Dave Livingston bij Trappers gepresenteerd als opvolger Bo Subr
Next Vegas boekt comeback zege in overtime tegen Montreal