Boston onderuit in Buffalo, Minnesota is er bijna


Face-Off IJshockey NHL

Vijf duels op de vrijdag in de NHL. Boston ging onderuit bij Buffalo, Minnesota heeft het play-off ticket bijna binnen en de strijd om plek vier in Central wordt steeds spannender.

Lees ook: Robin van Calster met Duitsland naar WK U18

Buffalo Sabres – Boston Bruins 6-4

Sabres-goalie Ukko-Pekka Luukkonen begon zijn NHL-debuut met winst. Sam Reinhart scoorde een hattrick en de win streak van Boston werd gestopt op zes.

Los Angeles Kings – Minnesota Wild 2-4

Minnesota heeft het play-off ticket bijna binnen na de winst op de Kings. Kiril Kaprizov maakte er twee en Cam Talbot had 40 saves voor de Wild.

Chicago Blackhawks – Nashville Predators 1-3

Predators-goalie Juuse Saros maakte 29 saves. Duur puntenverlies voor Chicago in de strijd om plek 4 in de Central divisie. Dallas ligt ook nog steeds op de loer met een beter winstpercentage.

New York Rangers – Philadelphia Flyers 4-1

Met een goal en assist waren Pavel Buchnevich en Alex Lafreniere de mannen met de meeste punten bij de Rangers. Toch zal er een wonder nodig zijn voor één van beide teams om zich te kunnen plaatsen voor de play-offs.

Calgary Flames – Montréal Canadiens 4-2

Sean Monahan zorgde in minuut 45 voor de game winning goal voor de Flames. Calgary kwam ietsjes dichterbij plek vier, waar Montreal nu op staat.

Previous Capitals zonder Sprong naar winst, Hurricanes lopen uit in Central, Colorado zeker van play-offs
Next Robin Van Calster klaar voor het WK U18