Colorado en Vegas op kop, strijd om vierde plaatsen losgebarsten


Face-Off IJshockey NHL

Zes wedstrijden in de NHL op de woensdag. In de top van de ranglijst denderen Colorado en Vegas door. Minnesota sloeg een gat in het westen naar plek vijf. In de andere divisies blijft het spannend.

Lees ook: Sprong en Capitals blijven winnen

St. Louis Blues – Colorado Avalanche 3-4

Goalie Devan Dubnyk maakte 31 saves in zijn debuut voor Colorado. De Avs verspeelden bijna een 4-1 voorsprong en zijn 9-1-0 in de laatste tien duels.

Los Angeles Kings – Vegas Golden Knights 2-6

De 485e zege van Marc-André Fleury zet hem op plek 4 op de all-time win list van de NHL. Max Pacioretty had een goal en twee assists voor Vegas.

Minnesota Wild – Arizona Coyotes 5-2

De vijfde nederlaag op een rij voor Arizona. Minnesota was 3 uit 3 op de power play en scoorde 5x op 22 schoten. Twee goals waren er voor Mats Zuccarello.

Montréal Canadiens – Calgary Flames 1-4

De derde overwinning op rij voor de Flames. Captain Mark Giordano scoorde en gaf een assist. Voor Montréal is het de vierde nederlaag in vijf wedstrijden.

Ottawa Senators – Winnipeg Jets 2-3

Twee goals in de derde periode maakten het verschil voor de Jets. Mathieu Perrault en een shorthanded goal van Trevor Lewis zorgden voor de winst van Winnipeg.

San Jose Sharks – Anaheim Ducks 1-4

Een dure nederlaag voor de Sharks in de strijd om plek vier, de vierde in de laatste vijf beurten. Alexander Volkov en Derek Grant hadden een goal en assist voor de Ducks.

Previous Sprong en Washington winnen opnieuw, Nashville sloopt Tampa Bay
Next Washington en Sprong onderuit, spanning om te snijden in alle divisies