Sprong en Washington winnen opnieuw, Nashville sloopt Tampa Bay


Face-Off IJshockey NHL

Zes duels in de NHL op de dinsdag. Daarin wonnen Daniel Sprong en zijn Washington opnieuw, dit keer van Philadelphia. Nashville sloopte in eigen huis Tampa Bay.

Lees ook: Sprong is gestegen in de pikorde bij Washington

Washington Capitals – Philadelphia Flyers 6-1

Anthony Manta had een goal en assist bij zijn debuut voor de Caps. Daniel Sprong had de assist, zijn zevende, op de 1-0. Washington pakte met de winst de leiding in het oosten.

Nashville Predators – Tampa Bay Lightning 7-2

Een pak rammel voor Tampa Bay in Nashville. Tanner Jeannot scoorde zijn eerste NHL-goal en Viktor Arvidsson maakte er twee. Belangrijke punten voor de Predators in de strijd om een play-off ticket.

Dallas Stars – Florida Panthers 2-3 OT

Na drie nederlagen weer eens een zege voor Florida. Frank Vatrano maakte de winnende in overtime, Jason Robertson had een goal en assist voor Dallas.

Toronto Maple Leafs – Calgary Flames 2-3 OT

Toronto kwam twee keer terug van een achterstand, maar de winst ging naar de Flames. Johnny Goudreau pakte de winst na 36 tellen in de extra tijd.

Boston Bruins – Buffalo Sabres 3-2 SO

Twee dure punten voor Boston tegen Buffalo. Taylor Hall maakte zijn debuut voor de Bruins tegen zijn oude ploeg. Charlie Coyle en Jason DeBrusk zorgden voor de winst in de shootouts.

New Jersey Devils – New York Rangers 0-3

Igor Shesterkin pakte alle 27 schoten voor de shutout. Artemi Panarin scoorde in zijn 100e duel voor de Rangers en Adam Fox had twee assists.

Previous Daniel Sprong is gestegen in de pikorde van coach Laviolette
Next Colorado en Vegas op kop, strijd om vierde plaatsen losgebarsten