Sprong en Washington slopen Boston, dringen in de top van de league


Face-Off IJshockey NHL

Zeven duels op de zondagavond. Daniel Sprong en zijn Washington sloopten de Bruins, in de top wonnen de Islanders, Vegas en Colorado hun duels.

Lees ook: Trappers wint eerste ronde in de play-offs

Boston Bruins – Washington Capitals 1-8

Een oorwassing van jewelste voor Boston. Met 8-1 stapten Daniel Sprong (1A, +2) en Washington van het ijs. T.J. Oshie, Lars Eller en Conor Sheary maakten alle drie twee treffers.

New York Islanders – New York Rangers 3-2 OT

2-0 Islanders, 2-2 na veertig minuten. Het was weer een lekkere Battle of New York. Ryan Pulock scoorde zijn eerste van het seizoen in overtime. Een nuttige goal.

Vegas Golden Knights – Arizona Coyotes 1-0

Het bleef lang spannend in Las Vegas en dat hadden de Knights aan zichzelf te danken. Arizona kwam tot slechts veertien schoten. Tomas Nosek maakte de game winning goal in minuut 51.

Anaheim Ducks – Colorado Avalanche 1-4

Ook winst voor Colorado op bezoek in Anaheim. Gabriel Landeskog zette NHL-punt nummer 500 op het bord (1G, 2A). De Avs wonnen zeven van de laatste acht duels.

Nashville Predators – Dallas Stars 3-2 SO

Weer winst voor de Predators, dit keer tegen Dallas. Roope Hintz had een goal en assist voor de Stars. De punten bleven in Nashville via de winnende shootout van Ryan Johansen.

New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins 2-5

Colton Sceviour maakte twee goals in de eerste zes minuten. Jake Guentzel maakte het Penguins-feest compleet met een hattrick.

Philadelphia Flyers – Buffalo Sabres 3-5

Na 20 minuten stond er 2-0 op het bord. Drie treffers in de laatste vier minuten zorgden voor de winst van Buffalo. Linus Ullmark noteerde 40 saves voor de Sabres.

Previous Tilburg wint heerlijk play-off duel in overtime
Next Top-9 NHL binnen zes punten van elkaar