Sprong en Capitals verslaan Flyers, Hurricanes melden zich in de top


Face-Off IJshockey NHL

Acht duels op de zondag in de NHL. De Capitals wonnen, met Sprong in de line-up bij Philadelphia, Carolina  meldt zich bovenin en Tampa Bay won op bezoek bij Chicago.

Philadelphia Flyers – Washington Capitals 1-3

Daniel Sprong keerde terug bij de Caps op de tweede lijn. Na een 1-0 achterstand werd er met 3-1 gewonnen. De vierde zege tijdens de 5-game roadtrip van Washington.

Florida Panthers – Carolina Hurricanes 2-4

In zijn 1000e wedstrijd kon Keith Yandle de nederlaag van Florida niet voorkomen. Tijdens de vijfde overwinning op een rij pakte Sebastian Aho (1G, 1A) twee punten voor de Canes.

Chicago Blackhawks – Tampa Bay Lightning 3-6

Een 3-0 voorsprong was niet voldoende voor Chicago. Zes unanswered goals, waaronder vier op de powerplay, voor Tampa Bay zorgden voor punten in de achtste wedstrijd op een rij.

Calgary Flames – Ottawa Senators 3-4 SO

De Senators verspeelden een 3-1 voorsprong, maar overwonnnen na shootouts. Drake Batherson was de gevierde man voor Otttawa.

Boston Bruins – New Jersey Devils 0-1

Met 40 saves was Scott Wedgewood de grote meneer bij de Devils. De goal van Kyle Palmieri betekende de eerste zege in zes wedstrijden voor de Devils.

New York Islanders – Buffalo Sabres 5-2

De Islanders wonnen hun vijfde wedstrijd op een rij en Buffalo ging voor de zevende keer op rij onderuit. Twee goals van Brock Nelson voor New York, die thuis nog steeds ongeslagen zijn (10-0-2).

Pittsburgh Penguins – New York Rangers 5-1

Met een goal en twee assists was Kasperi Kapanen de grondlegger voor de overwinning van de Penguins. New York kwam nog op 1-0, maar daarna was het klaar.

Nashville Predators – Dallas Stars 4-3 SO 

Nashville verspeelde een 3-0 voorsprong in de derde periode. Captain Roman Josi schoot de game winning shootout binnen.

Previous Barzal steelt de show, Florida en Vegas doen goede zaken bovenin
Next Pioniers van het vrouwenijshockey