64e shutout voor Fleury bij Vegas, point streak Matthews ten einde


Face-Off IJshockey NHL

Acht wedstrijden afgelopen nacht in de NHL. De 64e shutout van Marc-André Fleury bij Vegas, ook de Kings en Flames zetten een shutout neer. Arizona kwam knap terug van 0-3 naar een 4-3 winst.

Colorado Avalanche – Vegas Golden Knights 0-3

Vegas nam revanche voor het verlies op Lake Tahoe. Alex Tuch scoorde twee keer. Marc André Fleury pakte alle 34 schoten voor de 64e shutout van zijn carriere.

St. Louis Blues – Los Angeles Kings 0-3

De vijfde zege op rij voor Los Angeles. Twee goals van good old Dustin Brown en 31 saves van Jonathan Quick waren St. Louis te machtig.

Toronto Maple Leafs – Calgary Flames 0-3

Na 17 duels kwam er een einde aan de point streak van Auston Matthews. De goals werden netjes over de periodes verdeeld. David Rittich pakte 34 reddingen mee voor de shutout.

Arizona Coyotes – Anaheim Ducks 4-3

Na 22 minuten stond er 0-3 op het bord. Bij de twee pauze was de stand gelijke. Arizona maakte de comeback compleet door een goal van Christian Dvorak.

New York Islanders – Buffalo Sabres 3-2

De Sabres blijven slecht draaien dit seizoen (5-8-2). Jean-Gabriel Pageau maakte vier minuten voor tijd de winnende treffer voor New York.

Tampa Bay Lightning – Carolina Hurricanes 4-2

Tampa Bay won de topper van Carolina en stopte de six game point streak van de Canes. Steven Stamkos noteerde een goal en assist voor de regerend kampioen.

Florida Panthers – Dallas Stars 3-1

Dallas kwam voor het eerst in actie na de met storm. Anthoni Khudobin was 49 saves de grote man bij de Cats. Hij zwichtte alleen voor de 0-1 van Blake Comeau.

San Jose Sharks – Minnesota Wild 2-6

Na 45 tellen zette Brent Burns de Sharks op voorsprong. Daarna was het Minnesota all over. Mats Zuccarello zette vier punten (1G, 3A) op de teller.

Previous SDE kan veertig minuten meekomen met HV71
Next Tilburg pakt winst Bij Diez-Limburg door uitstekende penalty kill