Nijmegen Wolves gepresenteerd als nieuwe naam in de Keizerstad


Nijmegen Wolves Logo
Artwork: Tom de Groot, copyright Nijmegen Wolves

Select 4-u Devils is niet meer. En dus is er de afgelopen maanden druk gewerkt aan een nieuwe doorstart. Nijmegen maakt vandaag de nieuwe naam en het logo bekend van de ploeg: Nijmegen Wolves.

Lees ook: Stichting achter Nijmegen Devils failliet

Tekst gaat onder de video verder

NIJMEGEN WOLVES

Vorige maand ging de stichting die achter het BeNe League team van Devils failliet omdat de schulden te hoog waren opgelopen. Er werd een werkgroep opgericht om te beginnen met een nieuwe stichting voor topijshockey. Deze nieuwe stichting staat zoals gebruikelijk los van de vereniging Devils. De mogelijkheid bestaat dat de vereniging, jeugd en senioren, verder gaat onder de naam Devils.

TERUGKEER NOG NIET ROND

Nijmegen heeft overigens nog geen groen licht vanuit IJshockey Nederland om op het hoogste niveau terug te keren. ,,We zijn in gesprek met de bond en alle andere clubs. Het sentiment lijkt positief, maar er wordt hard gewerkt. Er is één doel en dat is topjishockey voor Nijmegen behouden.”, aldus Ronny Orth.  Een definitieve toezegging van de bond heeft Wolves nog niet. Op het laagste niveau instromen hoeft waarschijnlijk niet, omdat er in het ijshockey geen licentiesysteem bestaat.

Tekst gaat onder de foto verder

Levi Houkes
Foto: Paul Nicolaassen

FACE-OFF RANDJE

Bij het ontwerpen van de nieuwe huisstijl van Wolves, inclusief logo, website en kleding is ook de kennis en expertise van Face-Off ingeschakeld. Tom de Groot, de man die de visuele uitingen binnen Face-Off verzorgt, is mede verantwoordelijk voor de ontwerpen.

Previous Washington zonder Sprong geklopt in Pittsburgh
Next SDE verdeelt de punten tegen MODO, Göteborg geklopt in derde periode