Shutout Boston in New York, St. Louis verslaat Arizona


Face-Off IJshockey NHL

Maar twee wedstrijden afgelopen nacht waarbij Boston met een shutout won van New York en St. Louis geen moeite had met Arizona.

New York Rangers – Boston Bruins 0-1

Met een shutout via 21 saves was Jaroslav Halak de grote man voor de Bruins. Met een goal halverwege de wedstrijd scoorde Nick Ritchie de game winner. En zorgde zo ervoor dat de point streak van de Bruins inmiddels op tien staat.

Arizona Coyotes – St. Louis Blues 1-4

Pas in de laatste zes minuten van de wedstrijd werd het verschil gemaakt door de Blues. Met twee goals en een assist was Justin Faulk de grote man voor St. Louis. De vijf wedstrijden op een rij tegen de Coyotes eindigde in het voordeel van de Coyotes die er drie wonnen.

Previous Falende powerplay nekt Tilburg tegen Hamburg
Next Tampa Bay raast langs Florida, zeldzame zege Ottawa