Boston Bruins en Toronto Maple Leafs denderen door


Face-Off IJshockey NHL

Maar twee wedstrijden de afgelopen nacht. Het onderonsje van de nummers één en twee in de North Division tussen Toronto en Montréal werd een prooi voor de Leafs en Boston deed het in overtime tegen de Rangers.

Lees ook:Tampa Bay en Vegas op stoom

New York Rangers – Boston Bruins 2-3 OT

Met zijn eerste goal voor de Rangers bracht Julien Gauthier de Rangers op voorsprong. Shorthanded scoorde Chris Wagner de gelijkmaker. In de derde periode scoorde beide teams ieder nog een keer zodat men de wedstrijd in overtime moest beslissen. Dat duurde maar 36 seconden toen sloeg bad boy Brad Marchand toe en zorgde hij voor het extra punt. Het was al de negende wedstrijd met een point streak voor de Bruins.

Montréal Canadiens – Toronto Maple Leafs 2-4

De scoring streak van Auston Matthews eindigde in Montréal maar toch nam hij de punten mee naar huis voor de Leafs. Montréal pakte de 1-0 voorsprong in de eerste minuut via Josh Anderson. Pas in de 35ste minuut viel de gelijkmaker binnen door Travis Dermott. Het verschil door de Leafs werd gemaakt in de eerste drie minuten van de derde periode toen scoorden Justin Holl en Ilya Mikheyev. Net zoals de Bruins was dit de negende opeenvolgende wedstrijd met een point streak.

Previous Tampa Bay Lightning en Vegas Golden Knights op stoom
Next Florida wint topper tegen Tampa Bay, Anaheim wint in Vegas