Tampa Bay Lightning en Vegas Golden Knights op stoom


Face-Off IJshockey NHL

Daniel Sprong kon de schaatsen in de locker room houden. Het duel met Philadelphia ging eraf. Ook drie andere wedstrijden gingen van het programma af. Zeven duels dus, waarbij Tampa Bay en Vegas op stoom bleven en hun duels wonnen.

Lees ook: Daniel Sprong scoort in dramaweek voor de Caps

Nashville Predators – Tampa Bay Lightning 1-6

Nashville pakte een 1-0 voorsprong, maar zag Tampa Bay met drie goals 150 seconden voorbij razen. Steven Stamkos had twee goals en een assist.

Vegas Golden Knights – Anaheim Ducks 5-4

Vegas leek op rozen te zitten. De Ducks kwamen van 4-1 naar 4-4. Zach Whitecloud zorgde toch voor de derde winst op rij van de Golden Knights.

Dallas Stars – Chicago Blackhawks 1-2 OT

Opnieuw een knappe zege van Chicago in Dallas. Pius Suter maakte de winnende in overtime voor de Hawks, dat nu drie zeges op rij heeft staan.

Calgary Flames – Winnipeg Jets 3-2

Nikolaj Ehlers scoorde twee maal voor de Jets, het bleek niet genoeg. Elias Lindholm scoorde 1:42 voor tijd de winnende goal voor Calgary op de powerplay.

Florida Panthers – Detroit Red Wings 2-1

Filip Zadina zette Detroit op 1-0, maar de Panthers pakten de zege. Patric Hornqvist had een goal en assist.

Ottawa Senators – Edmonton Oilers 2-3

McDavid en Draisaitl zagen hun point streak (10 duels) eindigen, maar Edmonton won wel. Met 40 saves was  Mikko Koskinen de held bij de Oilers.

Los Angeles Kings – San Jose Sharks 3-4 SO

Van 2-0 voor San Jose, naar 3-2 voor Los Angeles. Evander Kane zette 45 tellen voor tijd de gelijkmaker op het bord. Logan Couture pakte de winst voor de Sharks in de shootouts.

Previous Goal voor Daniel Sprong in slechte week voor Capitals
Next Boston Bruins en Toronto Maple Leafs denderen door