Derde nederlaag op rij voor Daniel Sprong met Capitals, Vegas sluipt naar top


Face-Off IJshockey NHL

Op “Super Bowl Day” verloor Daniel Sprong met zijn Capitals tegen de Flyers. De Red Wings wisten na zeven verliespartijen weer te winnen op bezoek in Florida. Vegas meldt zich ook weer bovenin de ranglijst na een overwinning tegen de L.A. Kings.

Dallas Stars – Chicago Blackhawks 1-2 OT

In overtime wist Alex DeBrincat zijn tweede van de dag te scoren en zo de Blackhawks aan de broodnodige winst te helpen.

Washington Capitals – Philadelphia Flyers 4-7

Twee goals van Alexander Ovechkin waren niet genoeg voor de winst. Scott Laughton deed het zelfs beter voor de Flyers. Hij prikte een hattrick binnen. Sean Couturier pakte drie punten met een goal en twee assists.

Florida Panthers – Detroit Red Wings 1-4

De eerste reguliere nederlaag ondergingen de Panthers door te verliezen van de Red Wings. Givani Smith was de beste man aan kant van Detroit met een goal en een assist.

Columbus Blue Jackets – Carolina Hurricanes 5-6

Ondanks twee goals van Patrick Laine voor Columbus moesten zij toch het onderspit delven. Voor de Hurricanes was Jordan Staal goed voor een goal en twee assists.

Vegas Golden Knights – Los Angeles Kings 4-3

Met zijn eerste NHL-goal was Zach Whitecloud een van de scoorders bij Vegas. Chandler Stephenson prikte er twee binnen. Ook bij de Kings was er een eerste NHL-goal te registreren. Jaret Anderson-Dolan was er blij mee.

Previous Tilburg kan niet recupereren tegen Herne na 2-0 achterstand
Next SDE pakt winst na acht nederlagen, Göteborg weer met lege handen