Vegas keert terug uit quarantaine met stormachtige winst op L.A.


Face-Off IJshockey NHL

Vijf duels op de vrijdag in de NHL. Vegas keerde terug uit de COVID-protocollen met een duidelijke zege op de Kings, Boston, Tampa Bay en Florida wonnen hun duels en staan op een winst% van boven de .800

Lees ook: Sprong schiet tweede goal binnen

Vegas Golden Knights – Los Angeles Kings 5-2

Het eerste duel sinds 26 januari voor Vegas. Binnen 28 minuten stond het al 5-0 en leek een monsterscore in de maak. De Kings hielden de schade beperkt tot 5-2. Max Pacioretty pakte drie assists mee.

Philadelphia Flyers – Boston Bruins 1-2

Binnen 27 tellen bogen de Bruins een 1-0 achterstand om, naar een 2-1 voorsprong. Brad Marchand en een wonderschone treffer van Sean Kuraly waren de gelukkigen.

Tampa Bay Lightning – Detroit Red Wings 3-1

Na de veegpartij twee dagen eerder, moest Tampa Bay dit keer aan de bak. Detroit kwam op 1-0, de Bolts op 2-1. Vlak voor tijd besliste Barclay Goodrow het duel definitief.

Florida Panthers – Nashville Predators 2-1

Ook hier een comeback zege. Colton Scissons zette Nashville op voorsprong. Aleksander Barkov en Carter Verhaeghe zorgden voor de winst van Florida.

Anaheim Ducks – San Jose Sharks 4-5 SO

Het enige duel dat niet in 60 minuten beslist werd, was in Anaheim. De Ducks leken de winst te pakken na de 3-1. Drie unanswered goals leverden een voorsprong voor San Jose op. De Sharks wonnen na shootouts. Kevin Leblanc maakte de winnende.

Previous Trappers beslist emotionele wedstrijd tegen Eisbären in laatste periode
Next Toronto pakt koppositie, Flames winnen eerste Battle of Alberta