Vegas op 100% score, Montreal pakt koppositie North


Face-Off IJshockey NHL

Vijf duels afgelopen nacht in de NHL. Daarin bleef Vegas ook in het vierde duel ongeslagen en pakte Montreal Canadiens de koppositie in de North Division.

Lees ook: Washington Capitals krijgt boete voor overtreden COVID-regels

Vegas Golden Knights – Arizona Coyotes 5-2

Vegas bleef op de 100% score met een 5-2 zege op Arizona. Shea Theodore maakte twee goals, Mark Stone en Alex Pietrangelo pikten twee punten op.

Vancouver Canucks – Montréal Canadiens 6-5 SO

Een knotsgek duel waarin de kansen volop keerden. Tyler Tofoli leek de zege in de tas van Montreal te stoppen, 32 tellen later zorgde Brock Boeser voor de gelijkmaker. Bo Horvat zorgde in de shootouts voor de Canucks-zege, Montreal pakt de koppositie in North.

St. Louis Blues – San Jose Sharks 1-2 SO

De goals waren duur in St. Louis. Brayden Schenn en Marcus Sorensen scoorden in het middenstuk. Thomas Hertl besliste het duel in de vierde ronde van de shootouts voor de Sharks.

Toronto Maple Leafs – Edmonton Oilers 1-3

Een broodnodige (tweede) zege voor Edmonton op bezoek bij Toronto. Mikko Koskinen noteerde 25 saves en Leon Draisaitl scoorde zijn eerste van het seizoen voor de Oilers.

Anaheim Ducks – Minnesota Wild 2-3

De Ducks kwamen terug van 0-2 naar 2-2, maar wist opnieuw niet te winnen. Kappo Kahkonen maakte 22 saves in zijn eerste NHL-stars, Joel Eriksson Ek maakte de game winning goal.

Previous Washington Capitals krijgt boete voor overtreden COVID protocol
Next Noah Muller verdedigende aanwinst Tilburg Trappers