Buffalo Sabres en Anaheim Ducks pakken eerste overwinning


Face-Off IJshockey NHL

Wat bracht dag zes van de NHL ons afgelopen nacht? Wederom een nederlaag voor de Oilers die erg slecht gestart zijn aan het seizoen. Ook na deze speelronde bleven Vegas, Calgary en Montreal nog zonder nederlaag. Buffalo en Anaheim wonnen voor de eerste keer.

St. Louis Blues – San Jose Sharks 5-4

In de vijftigste minuut scoorde Jordan Kyrou de game winner voor de Blues. En Mike Hoffman wist ook zijn eerste goal als Blues te scoren.

Nashville Predators – Carolina Hurricanes 2-4

De eerste nederlaag voor de Predators. Met een goal en een assist waren Andrei Svechnikov, Sebastian Aho en Vincent Trocheck verantwoordelijk voor de winst van de Hurricanes.

Calgary Flames – Vancouver Canucks 5-2

Onder aanvoering van Johnny Gaudreau en de hulp van de ex Vancouver goalie Jakub Markstrom versloegen de Flames de Canucks voor de tweede keer op een rij.

Edmonton Oilers – Montréal Canadiens 1-3

Canadiens goalie Jake Allen maakte 25 saves bij zijn Montreal debuut. Eerste NHL goal voor Canadien Alexander Romanov.

New York Islanders – Boston Bruins 1-0

De enige en dus game winning goal werd laat in de derde periode gescoord door Jean-Gabriel Pageau. Islanders goalie Semyon Varlamov pakte zijn tweede achtereenvolgende shutout.

Philadelphia Flyers – Buffalo Sabres 1-6

Met een ruime overwinning werden de Flyers verslagen door de Sabres die zo hun eerste overwinning pakte. Zowel Sam Reinhart als Curtus Lazar scoorde twee keer. Met drie assists ieder waren Taylor Hall en Jack Eichel de aangevers.

Detroit Red Wings – Columbus Blue Jackets 2-3

De eerste overwinning voor Columbus is een feit. Mede dankzij goalie Joonas Korpisalo die 35 reddingen maakte. Het verschil werd gemaakt in de derde periode door goals voor de Jackets van Pierre-Luc Dubois en Alexandre Texier. De twee goals voor de Red Wings kwamen van Bobby Ryan.

Toronto Maple Leafs – Winnipeg Jets 3-1

Mede dankzij twee goals van Mitch Marner wisten de Leafs de Jets te verslaan. Ook John Tavares wist Jets goalie Connor Hellebuyck te passeren.

Vegas Golden Knights – Arizona Coyotes 4-2

Vier unanswered goals zorgde ervoor dat na een 0-2 achterstand de Knights voor de derde keer op een rij wonnen en zo nog ongeslagen blijven in de West divisie. Met twee goals zorgde Reilly Smith voor 50% van de productie.

Anaheim Ducks – Minnesota Wild 1-0

Om de eerste winst te pakken zorgde goalie John Gibson ervoor dat er geen schot van de Wild eindigde in het net van de Ducks. Hij stopte alle 34 schoten. Nicolas Deslauriers scoorde de game winner in minuut 44.

Previous SDE en Göteborg puntloos afgelopen weekend
Next Guus van Nes bezig aan ontzettend sterke reeks