Philadelphia en Vancouver doen Houdini act en gaan naar game zeven


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Twee Do or Die wedstrijden afgelopen nacht waarbij twee goalies uitblonken. Voor Philadelphia was het Carter Hart die 48 van de 53 schoten wist te stoppen van New York en Thatcher Demko die gewoon een 100% score had voor Vancouver door alle 48 schoten van de Knights te stoppen. Door deze uitslagen is het dit weekend drie maal een game zeven te aanschouwen. Wie kijkt er mee? Reageer op onze sociale media kanalen.

Vegas Golden Knights – Vancouver Canucks 0-4 (Stand series 3-3)

Binnen twee minuten na aanvang lag de puck al achter de Vegas goalie Robin Lehner doordat hij ietsjes te laat van links naar rechts in de goal bewoog zodat Jake Virtanen via de wrap-aroud wist te scoren. Tijdens de tweede twintiog minuten hielden beide teams het droog qua score. En de laatste periode was voor Vancouver doordat J.T. Miller, Quinn Hughes en Bo Horvat het kwartet aan goals compleet maakte. Op naar alles oder nichts met game zeven.

Philadelpia Flyers – New York Islanders 5-4 OT2 (Stand series 3-3)

Een goede goalie op tijd in vorm is cruciaal bij de playoffs. Van de achttien schoten door Philadelphia in reguliere speeltijd vlogen er vier in bij Semyon Varlamov. Van de 42 schoten door de Islanders wist Carter Hart er 38 te stoppen. Een 2-0 voorsprong door de Flyers werd tenietgedaan door drie unanswered goals van de Islanders. Maar in minuut 39 was het Michael Raffl die de Flyers weer op gelijke hoogte bracht. Matt Barzal zette in de laatste seconden van de tweede periode de Islanders weer op de verdiende voorsprong. Foutief uitverdedigen van Robert Hagg werd genadeloos afgestraft.

In de derde periode wist Scott Laughton een van de vier schoten op doel om te zetten naar een goal. En zo werd de gelijkmaker geproduceerd voor Philadelphia. Na 35 minuten in de overtime scoorde Ivan Provorov  via het been van een verdediger. Zodat ook in deze wedstrijd we naar de apotheose gaan van wedstrijd zeven.

Previous Snackpoint Eaters Geleen haalt Letse KHL-er Jānis Sprukts
Next Oskar Lindblom overwint kanker en maakt zijn debuut in de play-off bubble