Hoe is het met: Thomas Borgman van Zoetermeer Panters


Thomas Borgman
Foto: Kurt Tops

Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Lees ook: Zoetermeer uitgeschakeld in de race om de play-offs

THOMAS BORGMAN

Ed Versteeve sprak met Thomas Borgman, de captain van Zoetermeer Panters. Borgman praat over het teleurstellende seizoen van Panters, de progressie van de ploeg, het eerste jaar als aanvoerder, Oranje en natuurlijk ook over zijn eigen toekomst als ijshockeyer.

Tekst gaat verder onder de video

ABONNEREN OP YOUTUBE: WAAROM?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland en België als het gaat om interacie met jouw sporthelden en de tofste video’s. Inmiddels zijn we over de 1000 abonnees heen en zo kunnen we nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen. Hoe meer abonnees, hoe groter het bereik, hoe beter voor onze sport!

Previous Kai Willems verruilt Nijmegen voor Bulldogs de Liège
Next Wessel Copier van Nijmegen naar Zoetermeer Panters