Hoe is het met: Alexandre Bremer van Luik Bulldogs


Alexandre Bremer Luik Bulldogs
Foto: Kurt Tops

Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Lees ook: Herentals pakt beker in overtime na sensationele finale tegen Luik

ALEXANDRE BREMER

Ed Versteeve sprak met Alexandre Bremer, de aanvaller van Luik Bulldogs. De vriendelijke reus van de Waalse ploeg vertelt over het afgelopen seizoen, de nachtmerries die hij had na de verloren bekerfinale, spreekt over de rivaliteit met Herentals, over het aanstaande vaderschap en! Wie de grootste clown is in de kleedkamer van Bulldogs.

Tekst gaat verder onder de video

ABONNEREN OP YOUTUBE: WAAROM?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland en België als het gaat om interacie met jouw sporthelden en de tofste video’s. Inmiddels zijn we over de 1000 abonnees heen en zo kunnen we nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen. Hoe meer abonnees, hoe groter het bereik, hoe beter voor onze sport!

Previous Zoë Barbier komend seizoen naar Malmö Redhawks
Next Eef Gerritsen weer terug bij Select 4-u Devils Nijmegen