Transfer Talk: Stefano Cantali Chiefs Leuven


Eerder deze week werd bekend dat goalie Stefano Cantali komend seizoen bij Chiefs Leuven zal spelen. De 22-jarige Canadees maakt de overstap vanuit de NCAA Mercyhurst University. Tijd om de goalie via Facebook Video ‘op te zoeken’. Cantali vertelt onder meer over de keuze voor Leuven en dat hij bij zijn ouders moest blijven zeuren om goalie te kunnen worden. En hij heeft in de NCAA al tegen Brett Magnus van Hijs Hokij gespeeld. Nu komen ze elkaar weer tegen in de Bene League.

Tekst gaat verder onder de video

ABONNEREN OP YOUTUBE: WAAROM?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland en België, als het gaat om interviews met jouw sporthelden en de tofste video’s. Bij 1000 abonnees kunnen wij in de (nabije) toekomst hele toffe, nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen!

Previous Mike Santaguida, goalie aanwinst voor Bulldogs de Liège
Next Robin Van Calster tekent bij Kölner Haie