Hoe is het met Joep Leermakers?


Joep Leermakers

Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Joep Leermakers

Barend Hoogteijling sprak op Eerste Paasdag met Joep Leermakers. De linesman in de DEL die ook als DJ bij de Live (piano) Bar zijn plaatjes draait, moest even wennen aan de ‘lockdown’. Het Skype gesprek is op ons YouTubekanaal te vinden. Als je dit een mooi interview vindt, geef dan een like. Nog niet geabonneerd op ons kanaal, doe dat dan ook even!

Tekst gaat door na de video

In de na-babbel sprak Joep ook nog over Team Stripes. Een initiatief, gestart in de VS, om meer mensen enthousiast te maken om scheidsrechter of linesman te worden. En zoals in het gesprek met Joep naar voren kwamen is dat erg tof.

A-Licentie

Eind oktober 2019 schreef Barend een stuk over de licenties die waren uitgedeeld aan onder andere Leermakers. Dat stuk is hier terug te lezen. Tijdens het WK voor de U18 dames in Eindhoven spraken we Joep over zijn aanstelling voor de Champions Hockey League finale.

 

Abonneren op ons YouTubekanaal is 100% gratis. Dat kan simpel door HIER te klikken.

Previous Van giftig tot stokoud, ze horen erbij! De mascottes van de NHL, Pacific Division
Next Senna Peeters 101e in NHL Final Draft Rankings