Ronald Wurm keert terug bij CAIROX HIJS Hokij


Ronald Wurm
Foto: Paul Nicolaassen, IJshockeyfoto.nl

Ronald Wurm keert terug in zijn geboortestad. De 33-jarige aanvaller werd, na zes seizoenen bij UNIS Flyers Heerenveen, geen nieuwe aanbod gedaan. CAIROX HIJS Hokij is nu zijn volgende thuisbasis, de ploeg waar hij al vijf jaar eerder voor uitkwam.

WURM: ONVERWACHT EINDE

Eerder liet Wurm al weten volledig verrast te zijn. “Maar waar het één eindigt, begint het volgende,” liet hij eerder weten. De reden om voor Den Haag te kiezen is geen moeilijke. “Ik kom er vandaan, ben bij de club begonnen en toen ik wist dat er interesse was heb ik de keuze snel gemaakt.”

Tekst gaat verder onder de foto

Ronald Wurm Den Haag
Foto: Paul Nicolaassen, IJshockeyfoto.nl

Hij kijkt tevreden terug op de zes jaren in Friesland. “Ik heb zes mooie ijshockeyseizoenen en zes fijne jaren meegemaakt in Heerenveen. Het was veelal succesvol te noemen en heb veel prijzen kunnen winnen met de club, dat het altijd nét even iets mooier maakt. Zoals het in sport loopt, is ook bij mij de tijd gekomen om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ben blij dat ik op het oude nest weer aan de slag ga, daar heb ik erg veel zin in !” laat een enthousiast Wurm weten.

Tekst gaat verder onder de video

De geboren Hagenaar pakte tweemaal de dubbel, één keer de triple en won de Ron Berteling Schaal. In 133 reguliere BeNe League duels kwam de forward tot 122 goals en 139 assists, goed voor 261 punten. Wurm heeft voor één seizoen getekend bij de ploeg van coach Chris Eimers.

Previous Hoe is het met Martijn Oosterwijk?
Next Van giftig tot stokoud, ze horen erbij! De mascottes van de NHL, Pacific Division