Beste jonkie, Herentals, Penalty shots en Finalisten BeNe League


Je mag een uurtje trainen op penalty shots. Tegen welke BeNe League goalie zou jij het willen opnemen en waarom?

Brett Magnus
Foto: Paul Nicolaassen, IJshockeyfoto.nl

Sharon: Ik zal ze vast toch wel allemaal ernaast en eroverheen schieten, dus doe maar degene die het meeste rust nodig heeft voor de play-offs!

Ed: Ed en schaatsen. Dat is net zoiets als de jackpot van de Staatsloterij winnen. Bijna onmogelijk. Ik zou kiezen voor Kevin van Looveren. Gewoon op het Netepark. Dan zou ik mijn gezin ook meenemen. Ik heb het vaak over de mooie ambiance in de tent, kunnen ze het mooi een keer zien wat ik bedoel als ik het erover heb.

Martijn Oosterwijk
Foto: Chantal Zwamborn

Paul: Ik zou tegen Brett Magnus een uurtje penalty shots willen oefenen. Ik denk dat hij mij allereerst een masterclass met veel goede tips en trucs kan geven. Bij Face-Off is hij nog niet veel onder de aandacht geweest. Hierdoor kan ik gelijk van de mogelijkheid gebruik maken om hem het hemd van het lijf te vragen.

Luciano: Tegen Zoetermeer Eerste Divisie goalie en collega Jonathan van Osta natuurlijk. Even wat pucks om zijn oren schieten. Nee, geintje. Als je er beter van wil worden dan moet je trainen tegen de beste goalie: dat is Martijn Oosterwijk in mijn ogen.

Previous Guus van Nes zit in een lastige fase, Bobcats pakken twee winstpartijen
Next Herstel Pittsburgh, Boston wint topper in Tampa, spanning stijgt om de wildcards