Oranje Leeuwinnen, Daniel Sprong, OKT Oranje, krakers BeNe League


Aankomend weekend staan er in de BNL een hoop mooie wedstrijden op het programma, zo ook UNIS Flyers Heerenveen – ERA Renomar HYC Herentals. Wie gaat deze topper winnen en kunnen we de winnaar ook al als nummer één bestempelen?

foto : Kurt Tops

Paul: Ik zie Heerenveen als de uiteindelijke winnaar uit deze strijd komen. Heerenveen kan op maximaal 55 punten komen en Herentals op 52. Het resterende programma is in mijn ogen voor de Flyers iets gunstiger dan dat van HYC. Met de finish in zicht zie ik Heerenveen geen misstap meer maken en als eerste eindigen in de reguliere competitie.

Sharon: Spannende wedstrijd tussen twee sterke teams. Heerenveen speelt heel sterk en stabiel en zou met de voorsprong die ze hebben ook graag door willen pakken. Waartegen HYC dit ook zou zien als een uitdaging om de competitie nog spannend houden en de kans te hebben. En het leukste is als de spanning er lang in blijft.

Reginald: Het verschil tussen beide teams is klein. Het thuisvoordeel zal wat spelen en de busreis vanuit Herentals waarschijnlijk ook. Hier zijn drie punten te verdienen. Niet meer, niet minder. Het wordt alleszins een interessante partij richting play-offs.

Cor: Herentals zal het thuisvoordeel willen hebben in de play-offs. Ik denk dat ze volle bak gaan in Heerenveen maar dat Heerenveen toch wint.

Previous Den Haag boekt moeizame overwinning op Nijmegen
Next Toronto wint na afkeuren goal Arizona, Minnesota houdt wildcard plek in vizier