Oranje U18 Dames, Play-Offs NHL, Trappers en BeNe League


Op dit moment is in de NHL 3/5 van het seizoen gespeeld en een aantal gerenommeerde teams staan op dit moment buiten de play-offs. Toronto Maple Leafs, New York Rangers, Nashville Predators en Winnipeg Jets vallen er op dit moment buiten. Welke van deze vier gaan het wel of niet halen?

NHL PLayOffs

Jeroen: Als Leafs fan hoop (en verwacht) ik dat de play-offs via een wildcard bereiken. De Rangers zijn in een rebuild, dus die gaan het niet halen. Winnipeg gaat terugkomen, en Nashville lijkt opzoek naar vernieuwing.

Cindy: Ik kan wel zeggen welk team ik hoop dat het nog gaat halen. Dat is Toronto Maple Leafs. Maar ik vrees het ergste. Net zoals de vele jaren hiervoor zijn ze ver verwijderd van de Stanley Cup.

Maple Leafs Face-Off

Graeme: Ik verwacht niet dat deze teams play-offs gaan spelen. Ze spelen niet goed en hebben ook in de play-offs niets te zoeken.

Jacco: Ik vrees dat geen van allen het gaat halen. De Leafs spelen erg wisselvallig net zoals de Jets. De Rangers hebben veel nieuwe spelers in moeten passen en dus is het logisch dat het daar niet altijd even goed gaat. En ja, Nashville, mijn club. Wat moet ik daar nog over zeggen? In principe hebben zij een team dat tot het laatst mee moet kunnen, maar daar komt het er al helemaal niet uit. Sterker nog, op dit moment verdienen ze die play-off plek helemaal niet.

Previous Cas Staps en Ritchie van Hulten vertrokken bij Select 4-u Devils Nijmegen
Next Divisie 1 : Talrijke verrassingen in januari