Oranje U18 Dames, Play-Offs NHL, Trappers en BeNe League


Tilburg Trappers heeft, na een iets stroeve start van het seizoen, de schwung te pakken met een jeugdig team zonder imports. Hoe ver gaan zij in de play-offs komen, denk jij?

Jordy Van Oorschot en Ruud Leeuwesteijn. Foto: Arie Leeuwesteijn

Cindy: Ik vind dit heel moeilijk te voorspellen. Vorig jaar met een prachtig team net de titel misgelopen. Dit jaar een jeugdig team dat het zeer goed doet in de competitie, maar ik heb geen idee hoe het zal gaan in de play-offs. Ligt er natuurlijk ook aan tegen welke teams ze moeten spelen. Eerlijk gezegd denk ik dat ze het niet helemaal tot de finale redden, maar ver komen ze zeker wel. En natuurlijk kunnen we altijd hopen, dat doe ik zeker wel! Het zou in ieder geval enorm mooi zijn om Tilburg Trappers weer op nummer één te zien, waar het hoort.

Jacco: Geen idee. Dat is koffiedik kijken. Ik hoop natuurlijk dat ze ver komen, maar play-offs zijn een loterij. Het is sowieso al heel goed dat ze het op dit moment zo goed doen met alle veranderingen die er zijn geweest.

Trappers Herner EV
Foto: Arie Leeuwesterijn

Jeroen: In de play-offs staat de teller voor alle deelnemende teams weer op 0, maar ik denk dat de vorm precies op tijd komt voor Tilburg. Ik denk dat ze de finale gaan halen.

Graeme: Trappers is aan zichzelf verplicht de finale te halen. Dit jaar zijn de verschillen tussen alle teams wat kleiner, maar toch is Trappers de beste van de Oberliga Nord. Het is nu alleen nog even afwachten wat de tegenstanders in de Oberliga Süd doen. Ik denk dat Trappers minimaal de halve finale bereikt, en dan houd ik nog een flinke slag om de arm.

Previous Cas Staps en Ritchie van Hulten vertrokken bij Select 4-u Devils Nijmegen
Next Divisie 1 : Talrijke verrassingen in januari