Toronto lijdt weer verlies deze week, Philadelphia verslaat Washington


Face-Off IJshockey NHL

Maar drie wedstrijden afgelopen nacht. Auston Matthews scoorde zijn dertigste en eenendertigste goal voor Toronto, maar moest toch weer een nederlaag incasseren. De Flyers verraste tegen de Capitals en een zuinige maar degelijke overwinning van de Stars op bezoek in L.A. De update krijg je van Cor Machielsen.

Philadelphia Flyers – Washington Capitals 3-2

Vier nederlagen op rij voor de Flyers werd tenietgedaan tegen de koploper in de league. Robert Hagg van de Flyers scoorde zijn eerste goal van het seizoen. Het was de 2-2 en de game winning goal kwam van Kevin Hayes in minuut 37 shorthanded. Washington bleef in deze wedstrijd vijf keer doelpuntloos op de powerplay.

Toronto Maple Leafs – Winnipeg Jets 3-4 SO

Het was Auston Matthews die met de gelijkmaker veertien seconden voor tijd met zijn tweede van de avond in ieder geval extra tijd afdwong. Het leverde geen extra punt op want dat pakte de Jets doordat Blake Wheeler de game winning shootout scoorde.

Los Angeles Kings – Dallas Stars 1-2

De Dallas Stars winnen voor de vijfde keer op een rij. Dit keer mede dankzij goed keeperswerk van Anton Khudobin die dertig reddingen maakte. Na de 1-0 achterstand scoorde Jamie Benn en Blake Comeau binnen 37 seconden van elkaar.

Previous Mike Dalhuisen wisselt naar het ambitieuze Poprad
Next Andy Tenbult op non-actief gesteld door Microz Eaters Limburg