Connor McDavid verslaat Toronto Maple Leafs


Face-Off IJshockey NHL

Vier wedstrijden in de NHL afgelopen nacht. Edmonton speelde een prima wedstrijd tegen de Leafs. Vooral Connor McDavid liet weer eens zien wie op dit moment de beste van de wereld is. Een goalie duel tussen Islanders en Avalanche en het debuut van Ilya Kovalchuk in Montreal. De update vind je hier door Cor Machielsen.

Toronto Maple Leafs – Edmonton Oilers 4-6

Een vier punten avond voor Connor McDavid met een goal en drie assists. Pierre Engvall kwam voor Toronto tot een goal en een assist. Alex Chiasson en Leon Draisaitl deden dat voor Edmonton. Ten slotte betekende deze nederlaag van de Leafs een einde van hun ten game point streak.

Los Angeles Kings – Columbus Blue Jackets 2-4

Columbus goalie Elvis Merzlikins heeft de smaak te pakken nadat hij zijn eerste overwinning wist te verdienen een aantal wedstrijden geleden. Bovendien pakte hij nu weer een overwinning dankzij 35 reddingen. Gustav Nyquist en Pierre-Luc Dubois  hadden ieder twee punten. Scott Harrington scoorde namelijk zijn eerste goal van het seizoen voor Columbus.

Montreal Canadiens – Winnipeg Jets 2-3

Het debuut van Ilya Kovalchuk voor Montreal (een assist) werd verstoord door de Jets. Daarmee leed Montreal zijn zesde nederlaag op een rij. Nikolai Ehlers scoorde een goal en een assist voor Winnipeg.

New York Islanders – Colorado Avalanche 1-0

Islanders goalie Semyon Varlamov pakte alle 32 schoten van de Avalanche. Bovendien pakte Avalanche goalie Pavel Franzouz er ook 32 maar moest een keer de puck uit het net vissen op een schot van Anders Lee in minuut 46. Verder kwamen beide teams niet meer tot scoren.

Previous Anaheim moet gaan beslissen wat het met Sprong wil
Next Sterk begin 2020 van Van Nes en Quinnipiac